Sportfiskemässan


Okategoriserade / tisdag, april 2nd, 2019

I helgen var det sportfiskemässa på Elma i Jönköping. Det är mer en träffpunkt för alla fisketokiga människor från vårat avlånga land men även från olika delar av världen.Man får möjligheten att träffa härliga människor som man inte träffar så ofta i vanliga fall mer än via de olika skärmar vi använder oss av när vi ”nätverkar” på de olika sociala medier.

Flugbindargatan och större delen av mässan

Det var ett bra tryck under alla tre dagarna som mässan varade. Det jag fastnade allra mest för var all de fantastiska flugbindarna och aktiviteter som fanns för barn. Sportfiskarna har en stor del i det men ändå härligt att se att så många tar sig tid för de allra minsta. Markus ”Hoffa” Hoffman hade an ung kille vid sin sida som satt och band i Flugfiske i Nordens monter, det är kärlek det.

Även Niklas Dahlin bjöd in för undervisning som han själv brukar säga ” i min värld”.

 

Jag och Markus "Hoffa" Hoffman har en het diskussion om Woods Torrt 🙂
Peder Wigdell en fantastisk flugbindare, vän och människa
Peder Wigdells otroligt vackra skapelser

Efter en låg dag med många intryck och en härlig känsla beslöt vi oss för att dra oss hemåt. 

Tack till alla utställare, härliga människor och arrangörer för en trevlig mässa. Fantastiskt kul att träffa så många lika sinnade på en och samma plats. Oerhört kul att se så många tjejer som har fisket som intresse.

Nu har startskotte gått för detta fiskeår och jag ser fram emot vad fiskeåret har att erbjuda.

 

Skitfiske på er…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *