Om mig

Sanel heter jag – Mitt ursprung är från Bosnien och dom kalla kalkströmmarnas land där vild öring simmar och äter små dagsländor. Flugfisket kom jag i kontakt med första gången år 2006 då jag såg ett reportage på TV om flugfiske.
Jag tyckte det såg så harmoniskt och spännande ut så jag beslöt mig för att köpa ett flugspö och lära mig dess ädla konst.
Redan efter första kastet var jag fast i flugfiskets förtrollande värd. En fisketur blev två och så fortsatte det.
Mitt absoluta favoritfiske är smygfiske efter dom prickiga vackra skapelserna som simmar i våra små vattendrag. Ibland blir fiskesuget för påtagligt och då tar jag en tur till första bästa vatten som håller ädelfisk. En och en annan tur blir det även till kusten och jakten på havets silver, havsöringen.
Då jag inte är ute vid något vatten sitter jag gärna hemma och binder flugor för nästa fisketur. För mig är flugbindningen en del av flugfisket som jag inte kan vara utan. Jag är mer kräsen till flugvalet och utseendet på flugan än vad fisken är. Flugorna måste se naturliga ut,vara vackra att se på och helst bestå av naturliga material för att jag ska knyta på den på tafsen. Sedan är det en självklarhet att jag använder mig av hulling-lös krok.
För att få veta mer om mig så följ med på min resa inom flugfiskets underbara värld.
Hör gärna av er och säg hej!
TIGHT LINES!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *